Si'itia tau o mea faufale ua fa'amoemoe e taofi i le ogatotonu o le tausaga, 10 pasene si'i talu mai le 2020

tala fou (2)

O le si'itia o tau fa'ate'ia i totonu o fale faufale a le setete e le'o fa'amoemoe e fa'amalieina mo le itiiti ifo i le isi tolu masina, fa'atasi ai ma le averesi o le 10 pasene fa'aopoopo i mea uma talu mai le tausaga talu ai.

E tusa ai ma le iloiloga a le atunuu a Master Builders Ausetalia, o le taualuga ma le alumini faitotoa ma faamalama ua siitia i le 15 pasene, o paipa paipa paipa ua siitia i le 25 pasene, ae o mea faufale i totonu e pei o kapeta, tioata, vali ma sima ua siitia i le va o le 5 i le 10. pasene.

Fai mai le pule sili o le Master Builders Tasmania, Matthew Pollock, o le si'itia o tau ua mulimulita'i i tumutumuga o taamilosaga faufale
Fai mai a ia, o le le lava o loʻo aʻafia ai i le taimi nei oloa faʻamaeʻaina totonu, e pei o laupapa ma laupapa fola.

“O le taimi muamua sa fa’amalosia ma alavai, ona tafe mai ai lea i totonu o laau, ia o lo’o tele lava i tua, o lea ua le lava le sima laupapa ma le tioata, lea ua mafua ai ona si’itia le tau, e foliga mai o lo’o mulimulita’i i lea tumutumuga o mea fou. amata fale," o le tala lea a Mr Pollock.

“Ae ua va’aia fo’i le fa’aitiitiga o le si’itaga o tau o oloa i nai masina ua tuana’i, e mana’omia le taimi e fa’ateleina ai le gaosiga ma le taimi e su’e ai ni au fa’atau oloa fou pe a iai ni fa’alavelave tau sapalai o le lalolagi.

“Ua amata ona maua e le au gaosi oloa, o lona uiga ua amata ona alu i luga tau”.
Fai mai Mr Pollock, na ia faʻamoemoe o le sapalai o meafaitino sapalai o le a tele lava ina maua le gaosiga o manaʻoga ia Iuni o le tausaga nei.

“O lona uiga atonu o lo’o i ai sina tiga o le a o’o mai, ae o lo’o i ai le malamalama i le pito o le alavai.

“E fetaui lelei le faapea atu ua uma ona tatou vaaia sina mapusaga i tulaga tau o le tau”.
Fai mai le faatonu sili o le Asosi o Alamanuia o Fale, Stuart Collins, a oo ina siitia tului, o le a amata ona faifai malie le numera o fale o lo o fausia, ma mafai ai ona faaleleia atili le sapalai.

"Ae paga lea e leai se faʻaaliga o le a matou toe foʻi i le 2020 tau i soʻo se taimi vave ona o le manaʻoga mo fale e ono tumau pea le malosi pe a tumau pea le leai o se galuega."


Taimi meli: Mati-15-2022